Hoge kwaliteit Cartier Santos-Dumont Replica lijn met drie nieuwe horloges

Meer dan waarschijnlijk 's werelds eerste sporthorloge, de hoogwaardige Cartier Santos-Dumont replica horloges is uniek in zijn door de luchtvaart geïnspireerde erfgoed dat teruggaat tot 1904. Met dat in gedachten heeft de collectie altijd een speciale plaats ingenomen in de line-up van de luxegigant en blijft tot op de dag van vandaag liefhebbers intrigeren.

De nieuwe Luxury Cartier Replica-koffer is de meest fascinerende tot nu toe. Met afmetingen van 31,4 mm breed, slechts 7,3 mm dik en met een lug-to-lug lengte van 43,5 mm, zijn deze klassieke ronde vierkante kasten met taps toelopende nokken en schroefdeksels een kenmerk van Cartier. De 950 platina kastvariant biedt de meest innovatieve look in de collectie, waarbij de meeste kastoppervlakken bedekt zijn met diep bordeauxrode lak. In plaats van de platina-basis volledig te bedekken, liet Cartier de gepolijste afschuiningen en bezelschroeven door deze bordeauxrode laag gaan en de geometrie van dit kastontwerp naar voren brengen.

De afwerking van de wijzerplaat zelf voegt karakter toe aan deze vertrouwde formule, maar een reeks gelakte concentrische vierkanten geeft de wijzerplaat een groot gevoel van visuele diepte in het beeld. replica cartier stemt het kleurenschema van de wijzerplaat van elk horloge af op de kast, met de platina-versie met een zilveren wijzerplaat, helder gepolijste wijzers en indexen, en een diep bordeauxrode minutentrack en wijzerplaatsignatuur.


replica horloges, replica rolex, replica horloges kopen, replica bretiling, replica omega